chcialam zauwazyc ze tematy są nieczytelne, tak jak i niektore inne elementy (szara czcionka na ciemnooliwkowym tle) :/
Moze to kwestia ustawienia kontrastu... ;) U mnie widac wszystko dobrze, a nowa kolorystyka jest calkiem niezla (lepsza od ostatniej ;) )...
Zgadzam się z koleżanką. I nie wydaje mi się, żeby to była kwestia kontrastu. Jeśli możnaby użyć trochę jaśniejszej czcionki... :)
Może jeszcze kilka osób się wypowie. Chętnie uwzględnię wszelkie sugestie.
Mi sie ogolnie nowa szata podoba.
Jedyne co bym zmienil to linki (na troche bardzije jaskrawy kolor aby lepiej byly widoczne na tym ciemno zielono oliwkowym tle :)
Hmm... Dlaczego portal wrocil znowu do poprzedniej kolorystyki... :/
Bardzo lubimy odpowiadać na drugorzędne pytania zaczynające się od "dlaczego?". Zamiast efektywnej pracy możemy wówczas z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku wypisywać długie listy powodów, dla których kolor jasno malinowy tak nam się podoba. Takie tematy naprawdę nas kręcą! Dlatego od czasu do czasu robimy drobne zmiany, a niech ktoś się spyta "DLACZEGO?".
Jeśli pan chce, mogę tak jeszcze długo odpowiadać na pytanie które pan PRZESŁAŁ ignorując zupełnie informację, którą pan CHCIAŁ PRZESŁAĆ: że nowe kolory się panu nie podobają, lub że w pana przeglądarce są nieczytelne. Ale skoro się pan PYTA DLACZEGO, to mogę z radością odpisywać: DLATEGO, DLATEGO, DLATEGO, DLATEGO.
Jeśli pan chce, mogę tak jeszcze długo odpowiadać na pytanie które pan PRZESŁAŁ ignorując zupełnie informację, którą pan CHCIAŁ PRZESŁAĆ: że nowe kolory się panu nie podobają, lub że w pana przeglądarce są nieczytelne. Ale skoro się pan PYTA DLACZEGO, to mogę z radością odpisywać: DLATEGO, DLATEGO, DLATEGO, DLATEGO.
Wydawalo mi sie ze to pytanie oddaje moja niechec do obecnej kolorystyki i bylo jasnym sygnalem iz kolor zielony byl duzo lepszy... Nie chcialem zignorowac tejze informacji, a wrecz przeciwnie, choc moze forma jej przekazu nie byla nalezycie dobrana. Jest to zdanie zwyklego uzytkownika tego forum dla ktorego zostalo ono wkoncu stworzone...
Nie wszyscy dobrze widzieli tematy, więc kolorystyka "poszła" do poprawki.
Wydaje mi się że CSS też jest do poprawki. Divy-ramki wyglądają dość niechlujnie. Co do kolorów to wszystko zależy od nastroju projektanta - tu widać było jakieś załamanie, ale szeroko rozumiany student ma wystarczająco dużo słodyczy osobistej, aby trupie kolory go całkiem nie dołowały.
No i oczywiście Gusibus et coloribus non disputantum est.